Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: szerződést hosszabbított a Rennais kulcsjátékosa! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Stade Rennais együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk kulcsjátékosukkal, Martin Terrierrel, aki új szerződést írt alá a csapattal.

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Martin Terrier több angol csapat kiemelt célpontja volt az átigazolási időszakban. A Rennais kulcsembere ugyanis kiváló formát mutatott az elmúlt két szezonban, aminek köszönhetően több klub figyelmét is felhívta magára. A hírek szerint ezen a nyáron a Newcastle United és az Everton is szívesen látta volna Terriert a soraiban, ám a támadó máshogy döntött. A francia játékos ugyanis meghosszabbította a szerződését csapatával, egészen 2026 nyaráig, és az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után.

Nagyon jól alakult az elmúlt két évem a Rennaisnél, így maradni szerettem volna, számomra ez volt a logikus döntés. Érzem a vezetőség bizalmát és a szurkolók szeretetét is, ezek pedig a legfontosabbak nekem. Remélem, hogy a jövőben is jó eredményeket tudunk elérni, szeretnék ennek a projektnek meghatározó tagja lenni.

Terrier 2 évvel ezelőtt igazolt a Lyontól a Rennais csapatához, ahol azonnal meghatározó alakká vált. Első szezonjában 9 góllal és 8 gólpasszal segítette a csapatát, míg az elmúlt idényben 21 találatig és 7 asszisztig jutott. Összességében 86 találkozón 31 gól és 15 előkészítés áll a neve mellett. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a transfermarkt.