Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: egy hét múlva zár a piac – KÖZELEG A LIVE!

Jövő héten csütörtökön, vagyis szeptember 1-én éjfélkor zárja kapuit a nemzetközi átigazolási piac. Ezzel együtt a legtöbb ország is bezárja transzferablakait, és csak az olyan hagyományosan hosszan tartók, mint a portugál vagy a török működnek tovább.

A koronavírus-járvány beköszönte után jócskán visszaesett a klubfutball költekezési kedve, ám idén már-már újra régi fényében tündökölt a szeretett vagy éppen gyűlölt játékos-börze. Több nagy klub is hozta formáját, és komolyabb költekezésbe kezdett, bár volt olyan egylet is, amely szinte a semmiből robbant be a piacra. Utóbbiak közé tartozott a Premier League frissen feljutott Nottingham is, mely szinte egy egész új keretet megvásárolt már a nyáron. A Barcelona nagy bevásárlása is nagy meglepetés, lévén a katalánok korábban éppen a korlatolt lehetőségeik miatt nem tudták megtartani a klubikon Lionel Messit.

Több elit bajnokság zászlóshajója is meglepően visszafogottan, esetleg egy-egy nagyobb név leigazolásával megelégedett. Ezeknél az egyleteknél alighanem a józan ész döntött, mely szerint: bevált recepten ne változtass!

Az öt legnagyobb bajnokság egyaránt egy hét múlva zárja be kapuit a nemzetközi játékos-mozgások előtt, így nagy hajrára számíthatunk még. A Fociclub.hu pedig természetesen az utolsó napon, vagyis szeptember 1-én élő, folyamatosan frissülő hírfolyammal, minden hivatalos transzferrel, bejelentéssel, pletykával élen fog járni a beszámolók terén.

Olvasóink megszokhatták, hogy honlapunk nem csak az úgynevezett „Deadline Day” alkalmával, hanem az egész uborkaszezonban követte az átigazolási manővereket, melyeket minden este egy összefoglaló cikkben sűrített be. Így volt ez tegnap este is.