Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Nem könnyű ilyen helyzetben koncentrálni…”

A Ferencváros a Shamrock Rovers elleni visszavágó elvesztése ellenére kvalifikálta magát az Európa-liga 2022-2023-as idényének főtáblájára…

A Ferencváros veresége után a csapat vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov nem volt elégedett a csapata teljesítményével:

“Ettől függetlenül a lényeg, hogy ott vagyunk az Európa-liga csoportkörében. Természetesen szerettük volna a Shamrock Rovers elleni visszavágót is megnyerni, de nem koncentráltunk száz százalékosan, és ez a vesztünket okozta. Maradjunk annyiban, ki kell elemezni ezt a mérkőzést, és remélhetőleg megtaláljuk az okait a mostani gyengébb játéknak. El kell ismerni, ilyen helyzetben nem könnyű koncentrálni. Ne feledjük, az ellenfél is a csoportkörbe jutásért küzdött, harcolt, ettől függetlenül jobban kellett volna játszanunk. Persze nem könnyű mentálisan négygólos győzelem után maximálisan felpörögni, de sokkal jobb játékot vártam a csapatomtól. Örömteli, hogy bemutatkozott a nemzetközi porondon ifjabb Lisztes Krisztián, gratuláltam neki az öltözőben.”

Az orosz szakember a péntek délután esedékes Európa-liga-sorsoláról is megosztotta gondolatait:

“Meglátjuk, kit sodor a szerencse a csoportunkba. Nincs olyan ellenfél, akit szeretnék, ha a mi csoportunkba sorsolnának. A csoportkörben olyan ellenfelekkel lenne jó találkozni, melyek passzolnak a mi játékunkhoz. Az ellenfél az mindig ellenfél, fontos, hogy megmutassuk, milyen jó csapat vagyunk. Nem lesz könnyű, hiszen ott már kőkemény ellenfelek várnak ránk.”