Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végre megegyezett a Barcelona és a Chelsea a támadóról – sajtóhír

Úgy tűnik, hogy végre nagy nehezen megszülethet a megállapodás a Barcelona és a Chelsea vezetői között egy csereüzletről…

(Photo By Javier Borrego/Europa Press via Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolói szerint a Barcelona és a Chelsea megegyezett egymással abban, hogy a katalánok Londonba küldik Pierre-Emerick Aubameyang játékjogát Marcos Alonso szolgálataiért és további 14 millió euróért cserébe.

A 33 éves csatárt mindössze fél évvel ezelőtt, a téli átigazolási időszak végén igazolta le a katalán klub. Aubameyang azóta 23 mérkőzésen 13 alkalommal volt eredményes a Blaugrana színeiben, a spanyol bajnokság előző kiírásának második felében 17 meccsen 11 gólig jutott. Azt megelőzően négy évet töltött az Arsenal alkalmazásában, ahol minden sorozatot figyelembe véve 163 találkozón 92 gólt szerzett a csapat mezében. Aubameyang az “ágyúsok” meghatározó játékosa volt éveken át, már csak ezért is meglehetősen pikáns lenne, ha éppen a városi rivális színeiben térne vissza.

Érdemes azonban kihangsúlyozni, hogy az olasz rikkancs a “here-we-go” klisét még nem dobta rá a potenciális transzferre, vagyis még talán nem vehető százszázalékig biztosra az egyezség.

Mint ismeretes, a napokban Aubameyang otthonába betörtek, az attrocitás során pedig meg is sérült, így mindenképpen távozni akar a Barcelonától.