Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: kihagyja a nagy visszatérést a Juventus középpályása a PSG ellen

A Bajnokok Ligája keddi nyitónapjának slágermérkőzésén a Paris Saint-Germain és a Juventus mérkőzik meg egymással a francia fővárosban…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az olasz rekordbajnok Juventus hétfő délután közzétette a Paris Saint-Germain elleni találkozóra utazó keretét, melyből kiderült, hogy a Fiorentina elleni hétvégi bajnokin a vádlijára rúgást kapó Ángel Di María nem tarthat új csapatával a korábbi klubja elleni mérkőzésre.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta állt a párizsi klub alkalmazásában, csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését az előző idény végéig, és hosszú időn át a csapat meghatározó játékosának számított. Di María az előző idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít.

Massimiliano Allegri vezetőedző nem számíthat sérüléssel bajlódó kapusára Wojciech Szczesnyre és a térdsérülésből lábadozó Paul Pogbára sem. Eközben kisebb sérülése ellenére egy másik korábbi PSG-játékos, Adrien Rabiot ott lesz a torinóiak keretében, mint ahogyan az egészséges Leandro Paredes is nemrégiben váltott klubot.

A francia és az olasz csapat találkozójára kedd este 21 órától kerül sor a Parc des Princes-ben.