Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést bontott a Paks Bödével – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paksi FC csapata a keddi napon hozta nyilvánosságra, hogy a klub saját nevelésű játékosával szerződést bontottak…

 

A Paks csapata sajnálattal közölte, hogy az egyesület saját nevelésű labdarúgója, Böde Dániel személyes kérésére felbontották a játékos aktuális idény végeztéig szóló szerződését.

A 35 esztendős támadó 2005-től 2012-ig, majd 2019 óta áll a klub alkalmazásában, a köztes időszakban a Ferencváros labdarúgója volt. Böde a két időszak alatt minden sorozatot figyelembe véve 253 tétmérkőzést játszott a tolnaik színeiben, amely során 60 gólt szerzett. Hazatérése után jobbára a védelem tengelyében játszva segítette csapata boldogulását. Ugyanakkor a 25-szörös magyar válogatott játékos számára az idei szezonban jóval kevesebb játéklehetőség jutott, két mérkőzésen mindössze 29 percet töltött a pályán. Minden bizonnyal a mellőzése jelentős szerepet játszott abban, hogy kérvényezte az együttműködés megszüntetését.

A Paks hat forduló alatt szerzett nyolc pontjával, ötvenszázalékos mérleggel a hatodik helyet foglalja el az NB I 12 csapatos mezőnyében.