Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: egy másik PL-csapat edzője lehet Tuchel utódja

Todd Boehly állítólag már a Southampton elleni vereséget követően ki akarta vágni Thomas Tuchelt, ám végül erre csak a tegnapi, Dinamo Zagrebbel szembeni zakó után került sor. Ma délelőtt.

(Photo by Glyn Kirk/PA Images via Getty Images)

Állítólag a Chelsea új tulajdonosának már erős elképzelései vannak arról, hogy ki lehetne a klub új menedzsere. Sőt, a Sun értesülése szerint egy háromfős listája van Boehly-nek, akik közül kikerülhet a Chelsea új menedzsere.

Ha minden igaz, akkor Boehly elsődleges favoritja a Brighton & Hove Albion edzője, Graham Potter. A 47 esztendős angol szakember remek munkával irányítja a „Sirályokat”, akik jócskán erőn felül teljesítenek a Premier League-ben. Azonban az elcsábítása biztos nem lesz ingyen a Chelsea számára, lévén 2025-ig köti szerződés a Brightonhoz.

Potter mellett még Chelsea-re esélyes trénerként említi a Sun Zinedine Zidane-t (korábban Real Madrid), illetve a német Roger Schmidtet (jelenleg Benfica) is. Továbbá megemlítésre kerül Mauricio Pochettino is, aki a Soton és a Spurs által jelentős PL-tapasztalattal is bír. Az argentin idén nyárig irányította a Paris Saint-Germain együttesét.