Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis műteni kell Sallai Rolandot

Ahogyan arról beszámoltunk, a Freiburg magyar légiósa ijesztő sérülést szenvedett a Bayer Leverkusen elleni Bundesliga-mérkőzésen…

(Photo by Stefan Brauer/DeFodi Images via Getty Images)

Freiburg magyar válogatott szélsője, Sallai Roland már az ötödik percben sérülést szenvedett a Bayer Leverkusen ellen, miután Jonathan Tah fejberúgta őt. A fejsérülést szenvedő labdarúgót le kellett cserélni, kórházba szállították őt további vizsgálatokra.

Az első jelentések szerint úgy tűnt, hogy nem kell műteni a labdarúgót, a legutóbbi vizsgálatok alapján viszont elkerülhetetlen lesz számára a beavatkozás:

“A szemgödrében tört el egy csont, amit meg kell erősíteni, egy fémlemezt fognak berakni neki oda. A szemével és a látásával nincs probléma, csak félő, hogy a csont, ami elmozdult, úgy marad és az nem lenne jó” – mondta a játékos édesapja, Sallai Tibor.

Az előzetes várakozások szerint Sallai nagyjából négy hét múlva játszhat újra, ez pedig azt jelenti, hogy nem játszhat a magyar válogatott következő Nemzetek Ligája-mérkőzésein.

A mieink szeptember 23-án Lipcsében Németország ellen, míg három nappal később az Európa-bajnok olasz válogatottal hazai környezetben mérkőznek meg.