Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: csalódott a frissen bemutatkozott új edző

Fontos három hét vár a Chelsea együttesére. Ugyanis ennyi ideje van a londoniaknak, hogy felkészüljenek a Milan elleni csoportrangadóra a Bajnokok Ligájában. Ráadásul mindezt nyeretlenül kell megtenniük, lévén a múlt heti zágrábi vereség után tegnap is csak döntetlenre voltak jók.

(Photo by Robin Jones/Getty Images)

A Chelsea ugyan a találkozó nagyobb részében uralta az események alakulását, végül mégiscsak döntetlent tudott kiharcolni hazai pályán. A vendég Salzburg roppant lelkes hozzáállása egy-egy pontot ért a két klub számára. A „Kékek” visszafogott eredménye annak is köszönhető, hogy először ült a csapat kispadján a múlt héten kinevezett menedzser, Graham Potter. A Brightontól szerződtetett tréner természetesen csalódottan nyilatkozott a remi után, ám észlelte, hogy miben kell javítaniuk:

„Csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Azt hiszem, a fiúk mindent beleadtak. Szép gólt rúgtunk, de a második félidőben kikaptunk egy kicsit. Mindig bosszantó, ha kapunk egy gólt, de összességében a védekező teljesítmény nagyon jó volt. Csak az apró részleteken kell javítanunk. Ez az a pont, amin javítanunk kell. A hozzáállás jó volt, de meg kellett volna szereznünk a három pontot. Tudjuk, hogy nyernünk kell, és versenyképesnek kell lennünk. Egy folyamat elején vagyunk, mind a stáb, mind a játékosok. Csak a reakciókat tudom kommentálni, és alig várom, hogy dolgozzunk és versenyképessé tegyük ezt a csapatot. A szurkolók büszkeségéért.”

– idézte a BT Sport, a kirúgott Thomas Tuchel angol utódját.