Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: kapust cserélhetnek az Atlético Madriddal? – sajtóhír

Meglepő, ám közel sem megvalósíthatatlan transzferügyletről adott hír a Jeunes Footeux című lap. A középpontban a Manchester United és az Atlético Madrid csapatai állnak. 

A hírek szerint a két klub között ugyanis történhet egy kapuscsere, amelynek értelmében David De Gea visszatérhetne az Atléticóhoz, ahonnan Jan Oblák kerülne az MU-hoz.

A “vörös ördögöknél” jövő nyáron lejáró szerződésű De Gea 2011-ben pont az Atléticót hagyta el az manchesteriek hívására, és kérdés, vajon az angolok élnek-e egy éves hosszabbítási opciójukkal.

Madridi oldalról, a 29 esztendős Jan Oblak évek óta az Atlético alapembere, posztján a világ legjobbjai között tartják számon, ám már nem egyszer felmerült, hogy egy új bajnokságban próbálná ki magát.
Minő véletlen, hogy Oblák szerződése szintén 2023-ig érvényes az Atléticóval (hosszabbítási opcióról nem tudni – a szerk.).

Egy biztos, De Gea és az Atlético számára az igazi nagy visszatérés lenne a spanyol kapus átigazolása; Oblák pedig vélhetően megtalálná a keresett új kihívásokat a Premier League-ben.