Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A norvég kapitány szerint nincs kivételezett helyzetben Haaland

Ahogy arról már napközben beszámoltunk, a Manchester City egy külön edzőt küldött a norvég válogatotthoz azért, hogy úgymond vigyázzon Erling Braut Haalandra. Norvgia szövetségi kapitánya szerint azonban nincs szó kivételezésről.

(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Természetesen honlapunk sem kiemelt státusza miatt hírezett az esetről korábban. Sokkal inkább valószínű, hogy Pep Guardiola és stábja saját kezeiben akarja kontrollálni újdonsült sztárja fizikai állapotát.

Persze a norvégok kapitánya, Stale Solbakken a mai sajtótájékoztatóján igyekezte tompítani a hír értékét, és elárulta, hogy részükről támogatandó a City gesztusa, sőt:

„Mivel minden alkalommal huszonhat-huszonhét játékost választunk ki, előfordulhat, hogy a két gyógytornászunk nem lesz elég. Haaland elmondta nekünk, hogy nagyon jó gyógytornásza van a Manchester Citynél, és azt javasolta, hogy hozzuk ide. Nyilvánvalóan nem véletlen egybeesés az, hogy a harmadik szakemberünk a Manchester Citytől érkezik, és hogy Erling éppen ennek a csapatnak a tagja, de Pafundi nem csak vele fog dolgozni, hanem a többi behívott játékosról is gondoskodik majd. Nem csak Haaland embere lesz.”

– nyilatkozta a tréner.

A szóban forgó szakit Mario Pafundinak hívják. 2016. óta dolgozik a Citynél, korábban a bringás világban fordult meg. A világ élvonalához tartozó Team Sky (manapság Team Ineos) gyógytornásza volt a legismertebb kerékpáros körversenyeken.