Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Régi-új edzőt kapott Nagy Ádám csapata – HIVATALOS

Az olasz másodosztály (Serie B) aktuális kiírását pocsékul kezdő Pisa csapata a válogatott szünet alatt edzőváltásra szánta el magát…

Az olasz másodosztályban szereplő Pisa bejelentése értelmében eldőlt, hogy a mostani szünet utáni folytatásban ismét Luca D’Angelo irányítja a csapatot a nyáron kinevezett Rolando Maran helyett.

A magyar válogatott középpályását, Nagy Ádámot is foglalkoztató Nerazzurri az előző idényben sokáig versenyben volt az automatikus feljutásért, végül rájátszásra kényszerült, melynek végső döntőjét csak hosszabbításban vesztette el a története során először élvonalba jutó Monzával szemben. Ennek ellenére a nyáron edzőváltást eszközöltek, és D’Angelótól a Chievo korábbi edzője, Maran vette át a gyeplőt. A szebb napokat is látott trénerrel azonban nyeretlenül vívták meg a 2022-2023-as bajnokság első hat fordulóját.

A Pisa két döntetlen jóvoltából mindössze két pontot szerzett és utolsó helyen áll az olasz másodosztályban. Nagy négy mérkőzésen lépett pályára kezdőként, egy gólpasszt jegyzett és egy sárga lapot kapott.

A visszatérő tréner 2018-tól idén nyárig irányította a csapatot, D’Angelo vezette vissza 2019-ben Pisát újból a Serie B-be, és ott is stabilan meg tudtak ragadni egészen mostanáig.