Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: újabb egykori játékostárs kampányol Messi visszatérése mellett

A Barcelona argentin ikonjának távozása óta gyakorlatilag folyamatosan téma, hogy egyszer visszatérjen a csapathoz, most egy újabb személy osztotta meg véleményét ezzel kapcsolatban…

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

A jelenleg az olasz másodosztályú Como csapatában futballozó Césc Fabregas ugyancsak lehetségesnek tartja, hogy egykori csapattársa, Lionel Messi a következő szezontól visszatérjen a Barcelonához:

“Nem tudom, hogy megvalósul-e. De egy lehetőség lehet, amennyiben a Barcelona nyitott rá. Úgy gondolom, hogy egy igazán szép és boldog befejezés lenne számára.”

A 35 éves argentin klasszis múlt nyáron hagyta el másfél évtized után a Barcelona csapatát, és szerződött a Paris Saint-Germainhez. Messi új állomáshelyén a statisztikákat tekintve profi karrierje egyik leggyengébb idényét futotta, hiszen 33 mérkőzésen mindössze 11 találat fűződött a nevéhez 13 előkészítése mellett. Minden bizonnyal nem sikerült tökéletesen beilleszkednie új csapatába és/vagy nem igazán érzi jól magát Párizsban. Jövőjével kapcsolatban folyamatosan jelennek meg újabb és újabb pletykák.

Ugyanakkor az újonnan elindult idényben Messi szemlátomást jobban teljesít a PSG-ben, 11 mérkőzésen hat gólt és nyolc gólpasszt jegyzett.