Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Tuchel döntése(i) ledöbbentettek!”

A Chelsea-nél lezajló menedzserváltás egyik nagy nyertese lehet az a Christian Pulisic, aki most őszintén vallott arról, hogy mennyire nem volt jó kapcsolata Thomas Tuchellel. 

Az amerikai válogatott csapatkapitánya kapcsán sokan aggódtak amiatt, hogy az USA világbajnoki szereplését is befolyásolja majd az, hogy Pulisic epizodista lett Tuchel mesternél a mögöttünk hagyott hónapokban.

A 24 esztendős támadó október 18-án megjelenő önéletrajzi könyvében (‘Chirsitan Pulisic: My Journey So Far’) a nyilvánosan is beszél a Tuchellel való rossz kapcsolatáról.
Ebből a könyvből került nyilvánosságra egy olyan részlet, még a 2021/22-es szezonból, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntős párharcok között eltelt időszakról, amely sok mindent elárul az edző és játékos rossz kapcsolatáról.

“Elképesztően csalódott voltam amiatt, ami abban az időszakban történt. Úgy éreztem jól játszottan a Real elleni első meccsen, így hát gondoltam a csapatban maradok a Fulham elleni következő bajnokira is. Tuchel odajött, és közölte velem, hogy pihentetni szeretne a Real elleni visszavágóra. Ezt még el is tudtam volna fogadni, de aztán a történtek egyre zavarosabbak letttek. Egyetlen percet sem kaptam a Fulham ellen, majd a visszavágó napján Tuchel közölte velem, hogy meggondolta magát, és Kai Havertz kerül a csapatba helyettem. Egyszerűen ledöbbentett a döntése, aminek semmi előzménye nem volt!” – meséli Pulisic a könyvében, aki  általános vélekedés szerint az egyik legnagyobb nyertese lehet Graham Potter érkezésének a Chelsea-nél.