Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Legutóbb Angliában dolgozó edzőt nevezhet ki a Nice – sajtóhír

A napokban Mauricio Pochettino kinevezése is szóba került, azonban a PSG korábbi edzője  állítólag visszautasította a megkeresést, most újabb ismert név merült fel az OGC Nice háza táján a francia sajtóban…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Foot Mercato információi szerint az OGC Nice vezetősége immár azon fáradozik, hogy a legutóbb a Bournemouth csapatánál tevékenykedő Scott Parkert nevezze ki új vezetőedzőjének.

A 41 éves tréner az elmúlt bő egy évben látta el az edzői feladatokat a “cseresznyéseknél” és az előző szezonban a másodosztályból egyenes ági feljutáshoz segítette a csapatot. Ezt követően – részben a kőkemény sorsolásnak is köszönhetően – a csapat gyengén rajtolt a PL-ben, és a Liverpool elleni 9-0-s vereség után menesztették. Parker azelőtt bő két éven át a Fulham csapatát is irányította.

A nizzai csapatot Lucien Favre vette át nyáron, azonban nyolc forduló alatt szerzett nyolc pontjával mindössze a 13. helyet foglalja el a Ligue 1 tabelláján, így nem kizárt, hogy akár már a mostani válogatott szünet alatt váltani szeretnének.