Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino ismét francia csapatnál vállalhat munkát – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain előző trénere tárgyalásokat folytat a francia élvonalbeli együttessel…

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A Foot Mercato információi szerint az OGC Nice vezetősége egyeztetéseket folytat a legutóbb a Paris Saint-Germain csapatát irányító Mauricio Pochettinóval, hogy az argentin tréner legyen a dél-francia együttes következő vezetőedzője.

Az 50 éves argentin tréner tavaly januártól idén nyárig irányította a PSG-t. Az előző szezon végeztével kinevezett új sporttanácsadó új vezetőedzővel képzelte el a folytatást, így felbontották a munkaviszonyát. A párizsi klub ugyan magabiztosan megnyerte a francia bajnokság küzdelmeit, de a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült.

Pochettino kapcsán korábban arról lehetett olvasni, hogy egykori csapata, a Tottenham alkalmazná őt, ám a londoniak egyelőre elégedettek Antonio Conte szerepvállalásával. A munkanélküli tréner karrierje eddigi leghosszabb megbízatása alkalmával, 2014 és 2019 között volt a Spurs menedzsere.

A nizzai csapatot Lucien Favre vette át nyáron, azonban nyolc forduló alatt szerzett nyolc pontjával mindössze a 13. helyet foglalja el a Ligue 1 tabelláján, így nem kizárt, hogy akár már a mostani válogatott szünet alatt váltani szeretnének.