Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nemzetek Ligája: a fölényes román győzelem ellenére kiesés a C ligába! – VIDEÓVAL

Botrányos szereplés végére tett pontot Románia, ám hiába duplázott végül George Puscas (Genoa): a következő kiírásban már csak a „harmadik” vonalban bizonyíthatnak.

Nemzetek Ligája – 6. forduló
B Divízió – 3. csoport
Hosszú idő után először nyert magabiztosan a román válogatott. Sőt, a sárgamezesek mindössze második alkalommal hagyták el győztesen a pályát 2022-ben. Azonban ez is kevés lett végül Románia számára, lévén a finnek nyertek Podgoricában. Ez pedig azt jelenti, hogy a románok kiestek a „C” Divízióba. A csoportot már korábban megnyerő Bosznia a következő kiírást már a legfelsőbb osztályban kezdi.

Románia – Bosznia-Hercegovina 4-1 (1-0)
Montenegró – Finnország 0-2 (0-0)

A csoport végeredménye:

Standings provided by SofaScore

C Divízió – 4. csoport
A Napoliban is szenzációs Kvaratskhelia ma büntetőből lőtte meg a szokásos gólját, amelyre szüksége is volt a grúzoknak, akik a csoportutolsó Gibraltárt verték meg szűken. Az egykori szovjet tagköztársaság magabiztosan jutott fel a „B” ligába. Gibraltár utolsóként kizúgva visszatér méltó helyére, a D-be.

Gibraltár – Grúzia 1-2 (0-1)
Észak-Macedónia – Bulgária 0-1 (0-0)

A csoport végeredménye:

Standings provided by SofaScore

D Divízió – 2. csoport
San Marino – Észtország 0-4 (0-1)
Észtország válogatottja az elmúlt tíz évben rengeteget rontott renoméján, ám most magabiztos teljesítménnyel, négy meccsen négy győzelmet szerezve jutott fel a C ligába. San Marino számára az NL idei kiírásában nemcsak a pontszerzés, de még egy gól sem jött össze.

A csoport végeredménye:

Standings provided by SofaScore