Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maguire: “A hibák a játék részei…”

Az angol válogatott 3-3-as döntetlent játszott Németország ellen a Nemzetek Ligája utolsó fordulójában, így nyeretlenül esett ki az A Ligából…

(Photo by Robin Jones/Getty Images)

Gareth Southgate szövetségi kapitány mellett az angol válogatott hátvédje, Harry Maguire is rendszeres kritikát kap Anglia várakozáson aluli teljesítménye miatt. A Manchester United hátvédje németek elleni döntetlen során két gólnál is hibázott, majd egy Instagram-posztban kért elnézést:

“A hibák a játék részei. Bocsánatot kérek. Hatalmasat küzdve visszajöttünk a meccsbe. Most gondoljunk a pozitívumokra, és tekintsünk előre Katarra. A nehéz idők erősebbé tesznek minket!”

A 29 éves hátvédet csapatkapitány létére a Manchester United hetek óta mellőzi. Az idei szezonban mindössze három bajnokin játszott. Maguire kezdő volt az első két fordulóban elvesztett két találkozón, azóta csak egyetlen PL-mérkőzésen jutott szóhoz 11 perc erejéig csereként. Az Európa-ligában egyszer volt kezdő, a Real Sociedad elleni vereség alkalmával.

Az angol válogatott kiesett a Nemzetek Ligája A Ligájából, és csak a második kalapból várhatja a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjének jövő heti sorsolását.

A csoport végeredménye

Standings provided by SofaScore