Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Betegesek, kicsinyesek, lelketlenek, ostobák és mindig hálátlanok vagytok” – Ronaldo nővére

Portugália 1-0-s vereséget szenvedett a Spanyolország ellen a Nemzetek Ligája utolsó csoportkörében, mellyel a 2019-es győztes lemaradt a négyes döntőről…

(Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images)

A kudarc után Portugáliában jelentős kritikát kapott a csapat legnagyobb klasszisa, Cristiano Ronaldo, aki a teljestményével és a hozzáállásával is jócskán elmaradt a várttól. A mérkőzés után már nem először hajigálta dühöbén a csapatkapitányi karszalagot.

A találkozó után a közösségi oldalakon ismét sokan elkezdték kritizálni Cristiano Ronaldót a teljesítménye miatt, viszont nővére, Katia Aveiro megvédte őt:

“Nem vagyok meglepődve.  A portugálok abba a tányérba köpnek, amiből esznek. Ez mindig is így volt. Segítő kezet kellene nyújtani azoknak, akik mindig készek voltak segíteni az országnak. A portugál szurkolók azonban betegesek, kicsinyesek, lelketlenek, ostobák és mindig hálátlanok.”

A 37 éves klasszis 2003-as debütálása óta 190 mérkőzésen 117 gólt szerzett a nemzeti csapatban, melynél soha senki nem szerzett több gólt a válogatottban. Ronaldo tagja volt a 2016-ban Európa-bajnoki címet, 2019-ben pedig Nemzetek Ligáját nyerő luzitán válogatottnak.

Sokan azonban egyre inkább úgy vélik, hogy eljárt felette az idő a válogatottban, mivel klubcsapatában is kispados lett, a csapatkapitányi karszalag dobálása pedig még tőle is megbocsáthatatlan…?