Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A távozáson gondolkodik a Juventus védője! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szerpelő Juventus együttese a nyáron elveszítheti védőjét, Danilót, aki nem tervezi meghosszabbítani a szerződését.

(Photo by Chris Ricco/Getty Images)

A Calciomercato legfrissebb beszámolója alapján könnyen elképzelhető, hogy Danilo távozni fog a Juventustól a nyári átigazolási időszakban. Az “Öreg Hölgy” ugyanis szeretné meghosszabbítani a védő szerződését, ami 2024 nyaráig érvényes, ám Danilo nem sietteti ennek a megvalósulását. A hírek szerint ennek az a legfőbb oka, hogy Danilo iránt több sztárcsapat is érdeklődik a Manchester City, a Bayern München és a Real Madrid személyében. A források alapján mindhárom csapat szívesen látná a soraiban a 31 éves játékost, aki a védelem minden pontján bevethető. Az olasz beszámolók szerint a legesélyesebb a Manchester City lehet, ahol Danilo korábban két évet lehúzott Pep Guardiola irányítása alatt, és a spanyol mester pont egy ilyen sokoldalú védőt szeretne a keretében tudni. Amennyiben a futballista valóban nem hosszabbítaná meg a szerződését a Juvéval, úgy az olasz klub a nyáron minden bizonnyal megválna tőle, tekintve, hogy ez lesz az utolsó alkalmuk reális áron értékesíteni őt.

Danilo a Juventus színeiben eddig 118 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 13 millió euróra taksálja a transfermarkt.