Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldinho Budapesten nyűgözte le a rajongókat

Az egykori világbajnok brazil klasszis Budapesten járt egy teqball-rendezvény keretein belül…

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

A brazilok korábbi világklasszis labdarúgója, Ronaldinho a European Teqball Tour budapesti állomásának sztárvendégeként Lisztes Krisztiánnal játszott gálamérkőzést.

Már bő egy órával a megérkezése előtt kisebb tömeg várta Ronaldinhót a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont médiabejárata előtt. Az aranylabdás labdarúgó a European Teqball Tour budapesti állomásának sztárvendégeként érkezett a hétvégére Magyarországra. A verseny egyúttal a 2023-as lengyelországi Európai Játékok első kvalifikáció versenye, és a sportág növekvő népszerűségét jelzi, hogy 29 országból több mint 150 játékos jelezte részvételét.

“Nagyon örülök, hogy én is tagja lehetek az egyre szélesebb teqball-családnak, amely szívélyesen fogad valahányszor Magyarországra látogatok. Örömteli, hogy a sportág ennyire dinamikusan és gyorsan fejlődik, a cél egyértelműen az, hogy a jövőben világszerte még népszerűbb legyen a teqball” – mondta szerényen a 42 éves virtuóz.

“A labdarúgás az első számú szenvedélyem, ez az, amit gyerekkorom óta imádok, ami mindig boldoggá tett. A teqball új sportág, amit szeretek és tisztelek, nagy élmény az asztal mellett játszani. Ragyogó szórakozási lehetőség, nagyszerű találmány, sokat lehet vele tanulni. Ezért is örültem, hogy ismét itt lehettem Magyarországon és a teqball szülőhazájában állhattam asztalhoz” – tette hozzá a Nemzeti Sportnak adott interjújában.