Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United nélkülözöttje az Interben köthet ki – sajtóhír

A Vörös Ördögöknél csak percek jutnak neki, hiába reménykedett abban, hogy Erik ten Hag érkezésével több lehetősége lesz a bizonyításra.

(Photo by Paul Kane/Getty Images)

Az Inter januárban leigazolná a Manchester Unitedtól a sokat nélkülözött Donny van de Beeket, a Fichajes értesülései szerint.

A 25 éves középpályás korábbi trénerének, Erik ten Hagnak a kinevezését követően abban bízott, hogy a holland mester ismeri a játékát és tudását, ennek következtében játszatni fogja, de ez mint ismert, nem így alakult, ugyanis mindössze 3 Premier League találkozón csak 19 percet kapott, ezért ő is elgondolkozott a távozáson.

A milánóiak edzője, Simeone Inzaghi viszont többet lát benne, mint a cserepad koptatása, ezért szeretné a csapatában tudni. A hírek szerint januártól a szezon végéig kölcsönbe érkezne az olaszokhoz Van de Beek, de kötelező vételi opcióval, így nyártól már az Inter keretének végleges tagja lenne.

A holland labdarúgó 2020 nyarán érkezett hatalmas reményekkel a Manchester Unitedhez az Ajaxtól 39 millió euróért cserébe. Azóta 52 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Vörös Ördögök színeiben, amelyeken 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. Az elmúlt szezon tavaszi részét az Evertonnál töltötte kölcsönben Van de Beek.