Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: kiütötte osztrák ellenfelét a Villarreal – eredmények, tabella

Az Európa-konferencialigájának 3. fordulójának késő esti mérkőzésein pályára lépett többek között a Villarreal, a Fiorentina vagy a Köln is.

A csoport:

A Fiorentina könnyedén gyűrte le skót ellenfelét idegenben, ráadásul közel egy félidőt emberelőnyben is játszhattak a Violák, de ezzel míg így sem álltak a csoport élére, mert rossz rajtot vettek. A Basaksehir az RFS gárdáját idegenben nem tudta legyőzni, így meglepetésre megszerezte első pontját a lett csapat, mindezt úgy, hogy 20 percet emberhátrányban is játszottak.

Hearts – Fiorentina 0-3 (0-2)
Gólszerzők: R. Mandragora (4′), C. Kouame (42′), L. Jovic (79′)
Kiállítva: L. Neilson (48′)

RFS – Basaksehir 0-0 (0-0)
Gól: –
Kiállítva: T. Simkovic (70′)

Az A csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

C csoport: 

A Villarreal könnyedén vette az osztrák akadályt és egy ötöst berámolt az Austria Wien csapatának. A spanyolok így 11 rúgott góllal állnak három mérkőzést követően és simán vezetik csoportjukat. A mérkőzés örökre emlékezetes marad Moralesnek, aki mesterhármast jegyzett csereként beállva.

Villarreal – Austria Wien 5-0 (2-0)
Gólszerzők: A. Baena (18′), A. Danjuma (38′), Morales (76′ 80′ 88′)

A C csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

D csoport:

A Köln újabb meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a MOL Fehérvár elleni betlit követően a selejtezőkörben, ezúttal a Partizantól kaptak ki 1-0-ra a németek, így jelenleg nem állnak továbbjutó helyen.

Köln – Partizan 0-1 (0-1)
Gólszerző: S. Markovic (9′)

A D csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

E-csoport:

A legfordulatosabb mérkőzést az Alkmaar és az Apollon játszotta a késő esti mérkőzéseken. A hollandok háromszor is vezetést szereztek és a vendégekben kétszer is volt tartás, ennek következtében kétszer is egyenlíteni tudtak, de a harmadik gólra már nem volt válaszuk. Kerkez Milos végig játszotta a találkozót, sőt, a harmadik találat az ő gólpasszából született.

Alkmaar – Apollon 3-2 (1-1)
Gólszerzők: J. Odgaard (16′), De Wit (62′ – büntetőből), J. Karlsson (86′) ill. P. Joosten (19′), E. Cabral (71′)

Az E csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

F-csoport:

A Djurgarden meglepetésre idegenben legyőzte a Gentet, ennek következtében a csoport élére állt, míg a belgák csak a 3. pozíciót foglalják el a csoportban, de ugyanannyi pontja van, mint a második Moldénak.

Gent – Djurgarden 0-1 (0-1)
Gólszerző: H. Finndell (38′)

Az F csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

G csoport:

A Slavia Praha hiába focizta le a Kolozsvárt, és lőtt 22 alkalommal is kapura, még egy pontot sem sikerült otthon tartaniuk, ugyanis Janga találatával az erdélyiek elhozták mind a három pontot Csehországból, ami az első győzelmük volt a csoportmérkőzésen során. A G csoportban jelenleg mind a négy csapat 4 ponttal áll.

Slavia Praha – Kolozsvár 0-1 (0-1)
Gólszerző: R. Janga (45′)

A G csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore

H csoport:

A Basel és a Slovan kiegyenlített találkozót játszott végig, azonban a szlovák együttes jobban sáfárkodott lehetőségeivel, így 2-0-ra legyűrték a svájciakat idegenben, ezzel életben tartva továbbjutási esélyeiket. Szalai Ádám még a kispadra sem ülhetett le.

Basel – Slovan Bratislava 0-2 (0-0)
Gólszerzők: L. Pauschek (36′), A. Cavric (45+1′)

A H csoport jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a Sofascore