Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: David Beckham is lecsaphat CR-re? – sajtóhír

A kapcsolatait mindig is alaposan megmozgató, az átigazolási piacon rendre ambiciózus David Beckham állítólag nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy megkísérli az MLS-be csábítani Cristiano Ronaldot. 

Az észak amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) 2023-as új idényét már legnagyobb sztárja, Gonzalo Higuain nélkül kezdi meg az Inter Miami, amely David Beckham vezetésével mindenképpen pótolni szeretné, és minden bizonnyal pótolni is fogja sztárjátékosát.

Egyes hírek szerint nem mással, mint a Manchester United együttesétől továbbra is elvágyódó Cristiano Ronaldoval venné fel a kapcsolatot Beckham.

Az ismert portugál újságíró, Pedro Almeida már a közösségi médiában is megjelentetett egy posztot minderről, mondván, hogy Ronaldo és Beckham már beszéltek egymással annak a lehetőségéről, hogy előbbi Miami-ban kezdhesse az új évet.

Az amerikai sajtó szerint mindeközben az Inter Miami képviselő is keresték már a Ronaldo ügyeit intéző Jorge Mendest.

A kérdés persze a szokásos: a Bajnokok Ligájához állítólag foggal-körömmel ragaszkodó 37 esztendős portugál vajon meggondolja-e magát annyira, hogy nem hogy a TOP, de az európai futballról is kész lemondani?!