Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Cristiano Ronaldot újabb meglepő helyről kereshetik! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a portugál világsztár manchesteri jövője továbbra is kérdéses, olyannyira, hogy már felmerült annak a lehetősége is, hogy Erin ten Hag menedzser elengedheti őt januárban. 

(Photo by Manchester United/Manchester United via Getty Images)

Vélhetően sokat fogunk még az újévig beszélni Cristiano Ronaldo karrierjének alakulásáról, ám addig is egyre meglepőbb csapatokkal hozzák hírbe CR-t.

Legújabban például a nyáron alaposan beerősítő (csak a legnagyobb neveket említve: Juan Mata, Dries Mertens, Lucas Torreira és Mauro Icardi – a szerk.) Galatasaraynál is arról hallani, hogy CR megszerzéséről álmodoznak.

A török sajtóban is felkapottá vált a téma, és állítják, a Galata érdeklődése valós, még úgy is, hogy Ronaldo köztudott a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, ahol a Galata nem érdekelt; ráadásul a török bajnokság sem tartozik Európa TOP-bajnokságai közé amely szintén döntő szempont a portugálnál.

A hírek szerint a Galatasaray a fentiek ellenére januárban megkísérelheti megkörnyékezni Ronaldot, akit szinte elképzelhetetlen hogyan is fogadnának a török fanatikusok (….)

(…) Egy biztos, CR körül sok minden történhet az újévig, például egy a világbajnoki szereplés függvényében is!