Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: “Kicsit csalódott vagyok, de láttam végre pozitívumokat”

A Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a Kisvárda ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 10. fordulójának szombati játéknapján…

 

A Budapest Honvéd nyáron kinevezett skót vezetőedzője, Tam Courts az újabb nyeretlen mérkőzés ellenére próbálja megőrizni hidegvérét:

Szerettünk volna jobb teljesítménnyel kirukkolni, hogy feledtessük a múlt heti, Debrecen elleni első félidőben mutatott gyenge játékot. Sajnos gyorsan hátrányba kerültünk, de a csapat tartását mutatja, hogy még az első félidőben fordítottunk. Két gólt szereztünk, ez jó, de elmaradt a győzelem, és emiatt kicsit csalódott vagyok, igaz láttam végre pozitívumokat. Csirkovics rutinos védő, aki magától is tudta, hogy hibázott. A második félidőben viszont neki is köszönhetően stabilizáltuk a védekezésünket.

Örököltem egy keretet, amikor Kispestre kerültem, és elsődleges feladatom volt stabilizálni a védekezésünket. Volt olyan sorozatunk, amikor négy mérkőzésen nem kaptunk gólt, vagyis sikerült elérni a célunkat. Negatívum ugyanakkor, hogy az utóbbi két bajnokin csak egy pontot szereztünk, pedig öt szerzett gól mellett legalább négyet várnék el.”

A Honvéd tíz forduló alatt szerzett tíz pontjával az utolsó bennmaradó helyek egyikét foglalja el, a folytatásban a Puskás Akedémia otthonába fog látogatni.