Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: az edző szerint nem fordultak ellene a játékosok

A Juventus 2-0-s vereséget szenvedett a Maccabi Haifa ellen a Bajnokok Ligájában, így tovább folytatódik a torinói csapat mélyrepülése…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az elmúlt napokban arról lehetett olvasni az olasz sajtóban, hogy a Juventus játékosainak egy része Massimiliano Allegri vezetőedző ellen fordult, mivel a meccs utáni szabadnapra is plusz edzést tett be. A szakember szerint azonban a tréning kollektív büntetés volt, és senki nem vitatkozott vele miatta:

“Egyáltalán nem igaz, hogy valaki nem akart volna jönni az edzésre. A csapat soha nem kérte, hogy ne vonják vissza az edzést, és ez büntetés volt. Mindenki ott volt. Ez az egy módja van annak, hogy kijöjjünk a hullámvölgyből. Arra koncentrálunk, hogy hogyan vessünk véget ennek a helyzetnek, ennek egyetlen módja az, ha eredményt érünk el.”

A Juventus története során először szenvedett négy forduló alatt három vereséget a Bajnokok Ligája csoportkörében, így három pontjával nem sok esélye maradt a továbbjutás kiharcolására a Paris Saint-Germain és a Benfica mögött.

“Holnap derbit játszunk a Torinóval, amely mindkét csapat számára fontos meccs. A Torino egy agresszív csapat, van bennük intenzitás, ezért óvatosnak kell lennünk, és csapatként kell dolgoznunk, hogy eredményt érhessünk el. Messze le vagyunk maradva a Serie A-ban, hatással volt ránk a Monza és a Salernitana elleni meccs, de hátra van 29 forduló, így nincs veszve semmi” – tette hozzá a bajnokság további kilátásaival kapcsolatban.

Kilenc forduló után a Bianconeri mindössze a Serie A nyolcadik helyét foglalja el 3-4-2-es mérleggel. A torinóiak lemaradása már most tíz pont a veretlen éllovas Napolihoz képest.