Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United megbüntette Cristiano Ronaldót

A Manchester United 2-0-ra legyőzte a Tottenhamet az angol bajnokság (Premier League) szerda esti rangadóján, azonban ismét áll a bál a csapat körül…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Manchester United hivatalos közleményben jelentette be, hogy a soron következő, Chelsea elleni bajnoki mérkőzéstől eltiltja Cristiano Ronaldót, aki a Tottenham elleni mérkőzés vége előtt néhány perccel sértődött az öltözőbe vonult, miután konstatálta, hogy csapata ezúttal sem fogja becserélni őt.

Erik ten Hag menedzser ugyan már az első félidő elején elküldte Ronaldót melegíteni, azonban a 37 éves játékos annak ellenére nem állt be a félidőben, hogy 0-0 állt az eredményjelzőn. A fordulást követően a csapat kétgólos előnybe került, így a holland szakember a továbbiakban sem küldte pályára a portugál klasszist, aki érezhetően csalódott volt emiatt, és percekkel a találkozó vége előtt bevonult az öltözőbe.

A 37 éves támadó az idei szezonban csapata tíz bajnoki mérkőzése közül csupán kétszer volt kezdő, összesen pedig nyolc alkalommal lépett pályára. Ronaldo jobbára csak az Európa-ligában kap lehetőséget a bizonyításra, azonban alapesetben a bajnokságban már nem számol vele kezdőként az edzője.

A “vörös ördögök” nem győzték hangsúlyozni, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak és az alapvető tisztelet tanúsítását minden egyes játékosuktól elvárják.