Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért Angliába a fiatal spanyol edző – HIVATALOS

A Huddersfield Town csapatát az előző idényben a feljutás kapujába vezető szakember visszatér az angol másodosztály (Championship) vérkeringésébe…

(Photo by John Early/Getty Images)

A gyengélkedő West Bromwich Albion csapata a szerdai napon számolt be róla, hogy Carlos Corberán lesz a csapat új vezetőedzője, aki Steve Bruce megüresedett helyét veszi át.

A 39 éves spanyol szakember  korábban éveken át a Leeds Unitednél tevékenykedett, míg az elmúlt két évben az angol másodosztályú Huddersfield Town mestere volt, melyet az elmúlt szezonban a Championship rájátszásába vezetett és közel állt a PL-be való feljutáshoz. A megnövekedett nemzetközi érdeklődés hatására kereste meg őt az Olympiakosz Pireusz is, ahol viszont nem a tervek szerint kezdték a szezont, mindössze 11 mérkőzés után menesztették posztjáról.

A szebb napokat is látott WBA 16 forduló alatt szerzett 14 pontjával az utolsó előtti, kieső helyet foglalja el az angol másodosztály tabelláján. Egyedül éppen Corberán korábbi csapatát, a távozása óta jelentősen meggyengült Huddersfieldet előzik meg.