Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megkéselték az Arsenal kölcsönben szereplő védőjét

Csütörtök délután hat embert megkéseltek egy Milánó környéki bevásárlóközpontban, a sérültek között van az Arsenaltól kölcsönben a Monzában játszó spanyol hátvéd is…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Olasz sajtóbeszámolók szerint hat embert megkéseltek csütörtök délután Milánótól délre, Assago egyik bevásárlóközpontjában. A sérültek között van az Arsenal 29 éves spanyol hátvédje, Pablo Mari, aki az idei szezont a Serie A-ban szereplő Monza csapatában tölti kölcsönben.

A helyi tudósítások értelmében egy mentális zavarokkal küzdő, 46 éves férfi délután 17:30 magasságában elvett egy kést az üzletből és szurkálni kezdte az embereket. A támadásban legalább hatan megsérültek, egy 30 éves alkalmazott életét vesztette, a többieket kórházban ápolják.

“Pablo Mari létfontosságú szervei nem sérültek, így nincsen életveszélyben. Reméljük, hamarosan viszontlátjuk” – mondta el Adriano Galliani, a Monza vezérigazgatója.

A sportvezető hozzátette, hogy a játékos a hátán és a száján sérült meg, de saját bevallása szerint csapata következő, hétfői bajnoki mérkőzésén újra játszani szeretne.

Mielőbbi felépülést kívánunk!