Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pofátlan csele miatt össztűz zúdult az MU támadójára – videóval

A Manchester United 3-0-s győzelmet aratott a Sheriff Tiraspol ellen az Európa-liga legutóbbi játéknapján, és ezúttal kivételesen nem Cristiano Ronaldo a legfőbb téma a csapat háza táján…

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

A Manchester United által nyáron 95 millió euróért cserébe igazolt Antony a Sheriff Tiraspol elleni mérkőzésen még gól nélküli döntetlennél egy olyan bemutató “cselt” engedett magának, amely sokaknál nem fér bele egy tétmeccsen. A 22 éves brazil szélső védjegyének számító labda körüli pörgését sokan magamutogatásnak vélik, ami tiszteletlen volt az ellenféllel szemben.

“Nos, ez számomra nevetséges. Megtette ezt a felesleges cselt, aztán kirúgja a pályáról a labdát. Valójában ez rendkívül kínos, hogy mindezt úgy csinálta, hogy senki sincs a közelében. Ha én lennék a menedzser, biztosan nem lennék boldog” – mondta az MU egykori walesi középpályása, Robbie Savage a BT Sportnak.

“Meg fogom javítani őt” – tért ki röviden az értékelésében Antony esetére a csapat menedzsere, Erik ten Hag.

Sokat elárulhat a holland szakember véleményéről, hogy miután Antony a lenti mozdulatsort a 37. percben bemutatta, a szünetben lecserélte őt.

Természetesen a közösségi oldalakon is a többség forrong Antony mozdulata ellen, a legtöbben kárörvendenek rajta a pocsék passza miatt, a szurkolók többsége Savage-hez hasonlóan elfogadhatatlannak tartja ezt a viselkedést futballpályán.