Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: januárban az RB Leipzig középpályása érkezhet! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese már a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni az RB Leipzig középpályását, Konrad Laimert.

(Photo by Nico Paetzel/vi/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky Germany legfrissebb beszámolója alapján a komoly gödörben lévő Liverpool gárdája mindenképp szeretne szerződtetni a téli átigazolási időszakban legalább egy középpályást. Jürgen Kloppnak ugyanis ezzel a szekcióval van a legtöbb gondja az állandó sérülések miatt. A hírek szerint a “Vörösök” legújabb kiszemeltje nem más, mint az RB Leipzigben szereplő Konrad Laimer. Az osztrák játékos hosszú évek óta a Leipzig meghatározó tagjának számít, de legkésőbb az idény végén minden bizonnyal távozni fog, mivel le fog járni a szerződése. A 25 áves futballistával kapcsolatban már a nyár folyamán többször is emlegették a Bayern München gárdáját, ám Laimer végül maradt Lipcsében egy újabb szezonra. A hírek szerint a Liverpool nem szeretné megvárni a következő nyarat, és már a télen nyélbe akarják ütni az üzletet a Leipziggel, hogy az idény második felében kamatoztatni tudják Laimer komoly munkabírását. Ezzel a lipcsei klub is jól járna, hiszen legalább némi pénzt kapnának a Liverpooltól egyik legnagyobb értékükért.

Konrad Laimer 2017 nyarán került a Leipzighez. A klub színeiben azóta 167 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 28 millió euróra taksálja a transfermarkt.