Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spalletti: “Nem könnyű úgy játszani az Anfielden, ahogyan mi tettük…”

A Liverpool 2-0-ra legyőzte a Napolit a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, de így sem tudta letaszítani az olasz csapatot a csoport első helyéről…

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Az egymást követő 13 győztes meccs után újra kapituláló Napoli vezetőedzője, Luciano Spalletti a vereség ellenére elégedetten értékelt:

“Nagyszerűen futballoztunk. A mérkőzés nagy részében remekül birtokoltuk a labdát, több helyzetet is kialakítottunk. Kevés labdát veszítettünk el, megvolt az egyensúly a pályán. Nagyon erős csapatunk van. Nem könnyű úgy játszani az Anfielden, ahogyan azt mi tettük. Néha túlságosan is magabiztosak voltunk. A csoportelsőség nem igazán forgott veszélyben, ezért a koncentráció alábbhagyott a meccs végén. Az ellenfél ezt könyörtelenül kihasználta, jól bántak a helyzeteikkel.”

A mérkőzés után egyébként a “vörösök” is elismerően nyilatkoztak a csoportelsőről, Mohamed Szalah konkrétan a “világ egyik legjobb csapata” jelző illette a Napolit, míg Jürgen Klopp Khvicha Kvaratskhelia játékát dicsérte: “Nagyon gyors játékos, amikor tempóelőnye van, lehetetlen őt elkapni. Gyors és pimasz.”

A csoport végeredménye


Standings provided by Sofascore