Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Villarreal védőjét szemelte ki az Aston Villa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese már a januári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Villarreal védőjét, Pau Torrest.

A legfrissebb angol és spanyol sajtóhírek szerint az Aston Villa együttese a téli átigazolási időszakban szeretne erősíteni a védelmén. Erre egy olyan személyt szemeltek ki, akit a frissen kinevezett Unai Emery jól ismer, hiszen együtt dolgozott vele a Villarreal csapatánál. Ez a játékos nem más, mint a több topcsapat által körbeudvarolt Pau Torres. A spanyol játékost már több PL-csapattal is hírbe hozták, a legtöbbször a Tottenhammel és a Manchester Uniteddel boronálták őt össze. A 25 éves játékos a források alapján a birminghami klub legfőbb kiszemeltje és Torres is több nyilatkozatában említette már, hogy nagyon szívesen játszana a Premier Leagueben. A védő kontraktusában szerepel egy 55 millió eurós kivásárlási ár, ám a beszámolók szerint ezt a Villa nem szeretné kifizetni, és nagyjából 40 millió euró körüli összeget fordítanának a transzferre.

Pau Torres 2018 nyarán került fel a Villarreal felnőttei közé. A klub színeiben azóta 149 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 50 millió euróra taksálja a transfermarkt.