Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a magyar válogatott középpályása

Az Európa-liga utolsó csoportkörében esedékes mérkőzésen bokasérülést szenvedett az Union Berlin magyar középpályása…

A csoportjából továbbjutó Union Berlin magyar légiósa, Schäfer András megsérült a Royal Unione Saint-Gilloise elleni, idegenbeli győztes meccsen. A középpályás a 62. percben csereként lépett pályára, majd sérülése nyomán a találkozó után csak segítséggel tudta elhagyni a játékteret.

Schäfer péntek este egy szűkszavú bejegyzéssel üzent és utalt arra, több hónapot is igénybe vehet a felépülése: “Megyünk tovább a Budapest felé vezető úton. A következő mérkőzésig talán megtalálom a bokám…” – írta Instagram-oldalán a 23 éves középpályás.

A magyar labdaúgó január óta erősítő a német együttest, amely óriási meglepetésre hetek óta vezeti a Bundesliga tabelláját. Schäfer az idei szezonban 11 bajnoki mérkőzésen és eddig öt El-találkozón lépett pályára, emellett az elmúlt években 22 alkalommal viselhette a magyar válogatott szerelését.

A Bundesliga téli szünetéig már csak három forduló van hátra, optimális esetben tehát legfeljebb ennyit kell kihagynia, remélhetőleg Schäfer a téli szünet után esdékes, január végi folytatásra fel tud épülni mostani sérüléséből.