Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: 19 esztendős tehetségért csatázik a Real és a Barca! – sajtóhír

A spanyol sajtóban megjelentek szerint a Real Madrid és az FC Barcelona egyaránt élénken figyeli a Las Palmas tehetségét, Alberto Moleirot.

(Photo by Gabriel Jimenez/Quality Sport Images/Getty Images)

A két spanyol gigász az As című lap beszámolója szerint hamarosan konkrét lépéseket is tehet a Sobradillo nevű kis csapatból, 2018-ban a Las Palmashoz kerülő játékosért, aki a támadósorban a pálya szélén és közepén egyaránt otthonosan mozog.

A spanyol másodosztályban jelenleg harmadik Las Palmas kulcsemberévé vált idén Moleirot, aki 13 meccsen 3 gólpassznál jár a La Liga 2-ben.

A kubai felmenőkkel is bíró, ám spanyol U21-es utánpótlás válogatott játékos idén nyáron hosszabbított 2026-ig szól szerződést a Kanári-szigeteken. Moleirot új kontraktusa állítólag 30 millió eurós kivásárlási záradékot is tartalmaz, amely abban az esetben, ha a Las Palmas feljutna a La Ligába, akkor megduplázódna – Utóbbit lekerülve hívja fel az As is beszámolójában arra a figyelmet, hogy a Real és a Barca már januárban kopogtathat a kis csapat ajtaján (…) A spanyol sajtóban megjelentek szerint egyébként a Borussia Dortmund és a Liverpool érdeklődéséről is hallani, amely szintén lépésekre késztetheti akár a Real Madridot, akár az FC Barcelonát.