Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szomorú hír, műteni kell a magyar válogatott középpályását

Az Európa-liga utolsó csoportkörében esedékes mérkőzésen bokasérülést szenvedett az Union Berlin magyar középpályása…

Az Union Berlin csapata szombaton adta hírül, hogy a bokasérülést szenvedő Schäfer Andrást műteni kell, azonban az állapotáról több információt nem közöltek, így azt sem, hogy előreláthatólag mennyit kell kihagynia, de bizonyára hosszabb ideig harcképtelen lesz.

Schäfer péntek este egy szűkszavú bejegyzéssel üzent és utalt arra, több hónapot is igénybe vehet a felépülése: “Megyünk tovább a Budapest felé vezető úton. A következő mérkőzésig talán megtalálom a bokám…” – írta Instagram-oldalán a 23 éves középpályás.

A magyar labdaúgó január óta erősíti a német együttest, amely óriási meglepetésre hetek óta vezeti a Bundesliga tabelláját. Schäfer az idei szezonban 11 bajnoki mérkőzésen és eddig öt El-találkozón lépett pályára, emellett az elmúlt években 22 alkalommal viselhette a magyar válogatott szerelését.

A Bundesliga téli szünetéig már csak három forduló van hátra, optimális esetben tehát legfeljebb ennyit kell kihagynia, remélhetőleg Schäfer a téli szünet után esdékes, január végi folytatásra fel tud épülni mostani sérüléséből.