Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: szenzációs cipőben játszik Messi az utolsó világbajnokságán!

Immár az ötödik világbajnokságára készül Lionel Messi. Az Aranylabda-halmozó argentin klasszis ismét megpróbálkozik azzal, hogy sikerre vezesse hazáját, amellyel eddigi legjobb eredménye a 2014-es ezüstérem volt.

Leo Messi 2006-ban íratta fel nevét a világbajnokságok történelmébe. Az akkor még jócskán tini tehetség már a németországi tornán is felvillantotta tehetségét. Az azt követő bő másfél évtizedben pedig a focivilág történelmének talán legnagyszerűbb játékosává nőtte ki magát. Messi életét és pályafutását remekül jellemezték az állandók. Közéjük tartozik az Adidas is. A német gyártó mindig is a korábbi Barca-kedvenc szponzorának számított.

Az Adidas pedig most egy olyan egyedi lábbelivel lepte meg Messit, amellyel újra méltó módon szállhat harcba a világbajnoki címért. A főként aranyszínben domináló Adidas X Speedportal 2022 World Cup egyszerűen elegáns és figyelmet követelő a sportág egyik legnagyobbja számára. Az egykori Predator alapjain született cipő az Adidas szerint az eddigi legjobbja, és csak limitált darabszámban lesz kapható. Továbbá Messi számára külön egyedi paraméterekkel fog rendelkezni.

Melllesleg a PSG sztárja már be is vetette az új csukáját, lévén az argentinok máris túlvannak első tréningjeiken a katari vb helyszínén.