Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már 500 millióan követik Cristiano Ronaldót az Instagramon – VIDEÓ

Cristiano Ronaldo mostanában rengeteget szerepel a hírekben, ám nem a jelenleg is folyó katari világbajnokság kapcsán, hanem inkább egy nemrégiben adott interjú miatt, amiben csapatáról, a Manchester Unitedról beszélt kendőzetlenül, amiatt pedig szerződést is bontott vele az angol klub. A balhé ellenére CR népszerűsége tovább nőtt, mivel átlépte az 500 milliós álomhatárt, már ami az Instagram-követőket illeti. 

(Photo by Christopher Lee/Getty Images )

A világon elsőként Cristiano Ronaldo mondhatja el magáról, hogy már több mint 500 millió követője van Instagram-oldalán. Csak idén százmillióval nőtt a közösségi oldalára kíváncsiak száma. A második helyen nagy riválisa, Lionel Messi áll a legtöbbet követett Instagram-profilok listáján, azonban az argentin támadó jócskán lemarad a portugáltól, mivel “csak” 377 millióan követik. A harmadik helyet az amerikai modell és valóságshow sztár, Kylie Jenner foglalja el 372 millió követővel.

A világhálón is népszerű Ronaldo a portugál válogatott csapatkapitányaként lép majd pályára a katari világbajnokságon, ami már az ötödik lesz a Manchester United immár már csak korábbi támadójának. Portugália csütörtökön játssza első mérkőzését a világbajnokságon, ahol a ghánai válogatott lesz az ellenfele. A H jelű csoport tagja még Uruguay és a Koreai Köztársaság.

A rekordról maga CR is megemlékezett az Instagram-oldalán, a következő videóval:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés