Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvát válogatott hátvéd a Newcastle célkeresztjében! – sajtóhír

A Bild szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle szívesen soraiban tudná a VfB Stuttgart horvát válogatott hátvédjét, Borna Sosát…

A német lap úgy tudja, hogy a Newcastle United, az Internazionale illetve az Atalanta is rendkívül nagy érdeklődést mutat Borna Sosa iránt. A horvát válogatott hátvéd jelenleg a VfB Stuttgartot erősíti, viszont a csapatnál is tisztában vannak azzal, ha a vb-n jó teljesítményt nyújt, akkor nehéz lesz megtartaniuk. A cél pedig ez, a neves német gárda minimum nyárig szeretné soraiban tudni Sosát. 

Borna Sosát 2018 nyarán a Dinamo Zagrebtől igazolta le a VfB Stuttgart 6 millió euróért cserébe. A fiatal horvát védő németországi kalandja nem sikerült fényesen, mivel első éveiben rengeteget volt sérült. Az elmúlt két teljes illetve a mostani idényben viszont elkerülték a komolyabb kiesések. Sosa eddig 96 mérkőzésen lépett pályára a Stuttgartban, ezeken 3 találatot és 31 gólpasszt jegyzett. Szerződése még 2025-ig köti aktuális csapatához.