Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: a liga első embere elismerte, hogy Messi az USA-ba szerződhet?

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga első embere, vagy ahogyan az USA-ban nevezik a posztot komisszárja, Don Garber a nyilvánosság előtt ismerte el, hogy bizony van valóságalapja annak, hogy Lionel Messit rövidesen az MLS-ben láthatjuk futballozni. 

(Photo by Robert Cianflone/Getty Images)

“Biztos vagyok abban, hogy előbb vagy utóbb, de a szóbeszéd igazzá válhat! Nem tudom megmondani hogy mikor, vagy melyik csapatba szerződhet Lionel Messi, de azt tudom, hogy volt már érdeklődés a szerződtetését illetően az MLS-ből! Hiszünk a csodákban!” – idézi a Sport című lap az MLS elnökét, aki mégis tett egy utalást tett arra, hogy szerinte mikor kerülhet Messi érkezésére legkorábban sor.

“Messinek a jövő nyárig élő szerződése van. Ha ez lejár és nem hosszabbít, akkor ő dönthet a jövőjéről!” – így a Don Garber, aki egy másik világsztár, a jelenleg klub nélküli Cristiano Ronaldo esetleges amerikai jövőjéről is beszélt.

“Borzasztóan büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kaliberű futballistákat, ekkora népszerűséggel bíró hírességeket említenek velünk egy lapon! Az utóbbi napokban sokat hallani Cristiano Ronaldóról is. Ahogyan már mondtam, előbb vagy utóbb a híresztelések igazak lehetnek!” – fogalmazott sejtelmesen Garber.