Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus legendája szívesen visszatérne a klubhoz

A Juventus teljes vezetősége lemondott, így nagy változások várhatóak az olasz rekordbajnok háza táján…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images )

A Juventus szurkolói természetesen abban reménykednek, hogy a klub egykori emblematikus játékosa, Alessandro Del Piero visszatérhet az egyesülethez. A 48 éves egykori klasszis is elmondta véleményét a történtekről és nem zárja ki a szerepvállalásának lehetőségét:

“Hogy visszatérek-e a Juventushoz? Korai még erről beszélni, közel 20 évet töltöttem el a klubnál, ahol a kizárás ellenére is maradtam. Nyilvánvalóan nagyon mély és erős a kötelék köztem és a vezetőség, valamint a szurkolók között. Mindenen keresztülmentünk, csodálatos utazás volt. Számomra minden Juventusszal kapcsolatos hír különösen érzelmes. Sajnálom a tegnap történteket, hiszen mindannyian, Pavel, Andrea és a többiek is jó barátaim. Senki nem hívott még a klubtól, de van egy házam Torinóban…”

Del Piero az interjú végén viccesen azt is megjegyezte: “Biztos találnék valakit, aki vezeti helyettem az éttermeimet Los Angelesben”.

Az egykori kitűnő támadó 1993 és 2012 között minden sorozatot figyelembe véve 705 mérkőzésen 290 gólt szerzett a torinói gárda színeiben, azonban a torinói stadionban évek óta csak egy-egy alkalommal tűnt fel.