Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: Lionel Messi a szurkolóikat dicsérte

Az argentin válogatott 2-1-re legyőzte Ausztráliát a nyolcaddöntőben, így továbbjutott a világbajnokság következő körébe…

(Photo by Liu Lu/VCG via Getty Images)

Az argentin válogatott klasszisa, Lionel Messi pályafutása ezredik hivatalos mérkőzésén gólt szerzett, először volt eredményes egy világbajnokság egyenes kieséses szakaszában.

“Nagyon boldog vagyok, hogy újabb lépést tettünk a célunk felé. Nagyon nehéz, kemény mérkőzésen vagyunk túl. Néhány napja még Lengyelországgal játszottunk, nem volt sok időnk pihenni, emiatt fáradtabbak voltunk és nem volt mindenki egészséges. Az első gól után teljesen átvettük az irányítást, aztán jött is a második, a saját dolgunkat nehezítettük meg a végén, miután Ausztrália szépített.”

“A szurkolók lenyűgözőek, imádjuk megosztani velük ezeket a pillanatokat. Tudjuk, milyen nehéz volt nekik ide eljutni, és természetesen azokra is gondolunk, akik Argentínában szorítanak nekünk. A nemzeti csapatban lévő közösségünk csodálatos, öröm összejönni a drukkerekkel és látni rajtuk, ők hogyan élik meg a sikert” – tette hozzá Messi.

A “gauchók” a jövő pénteki negyeddöntőben Hollandia ellen fognak pályára lépni a legjobb négy közé jutásért.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!