Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wolverhampton: az Atlético braziljait csábítják! – sjtóhír

Sajtóhírek szerint a Wolverhapton Wanderers tárgyalásban áll az Atlético Madriddal Matheus Cunha és/vagy Felipe Monteiro megszerzését illetően.

A már a neves transzfer-guru, Fabrizio Romano által is felkapott történet inkább gyorsan, mint lassan kezd kibontakozódni, ugyanis kezdetben még arról lehetett hallani, hogy a Wolves Matheus Cunhát szeretné megszerezni januárban, mostanra viszont már Felipe játékjogáról is tárgyal(hat)nak az angolok.

A 23 esztendős Cunha a több játéklehetőség miatt válthat; a 33 esztendős Feipe esetében új kihívásokról hallani, valamint arról, hogy miután a középhátvéd szerződése utolsó fél évébe lép, az Atlético nem szeretné nyáron ingyen elveszíteni Felipét.

Romano szerint elsősorban azon múlhat a transzfer, hogy az angoloknak miképpen sikerül a személyes feltételeket illetően egyességre jutni a két játékossal, majd ezt követően a ‘matracosokkal’: a Transfermarkt által 32 millió euróra taksált, valamint 2026 nyaráig élő szerződéssel bíró Cunha esetében lehet döntőbb az Atlético álláspontja.