Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a River Plate korábbi kulcsjátékosa – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az argentin rekordbajnok River Plate szerződtette korábbi játékosát…

(Photo by Marcos Brindicci – Pool/Getty Images)

A River Plate a csütörtök esti órákban jelentette be, hogy visszatért a csapathoz az együttes korábbi játékosa, Ignacio Fernández, aki az elmúlt szűk két évet a brazil Atlético Mineiro alkalmazásában töltötte.

A 32 éves középpályás 2016 és 2021 között állt a “milliomosok” alkalmazásában, minden sorozatot figyelembe véve 174 mérkőzésen 26 gólt szerzett a csapat színeiben. “Nacho” alapembere volt a 2018-ban a Libertadores-kupát megnyerő, egy évvel később pedig a döntőig eljutó csapatnak, ő viselte a tízes mezt a patinás együttesben. Az egyszeres argentin válogatott labdarúgó pályafutása korábbi szakaszában a Gimnasia La Plata (2010-2016) csapatát szolgálta még a Rivernél eltöltött éveket megelőzően.

Az elmúlt szűk két évben a brazil együttesen is fontos szerepet töltött be, 109 mérkőzés alatt 19 gólt szerzett, azonban elérkezettnek látta az időt arra, hogy hazatérjen.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!