Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marokkói válogatott játékost igazolna a Napoli – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint az olasz bajnokságot jelenleg is vezető Napoli csapata a világbajnokságon is remek formát mutató marokkói válogatott játékost, Azzedine Ounahit szemelte ki magának. 

(Photo by Richard Sellers/Getty Images)

Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio szerint a Napoli már fel is vette a kapcsolatot a francia Angers csapatával, hogy leigazolják a marokkói középpályást, Azzedine Ounahit. 

A 22 éves játékos alapembernek számított a világbajnokság negyedik helyéig jutó marokkói válogatottban, és végig remekül játszott. Teljesítménye több klub érdeklődését is felkeltette, köztük a Napoliét is, akik már meg is tették az első lépést a leigazolása érdekében. Az Angers a hírek szerint 20-25 millió euróért hajlandó is lenne eladni a játékost, az olasz csapat pedig már most intézkedne, hogy nyáron meg is kössék az üzletet.

Ounahi teljesítménye korábban már az Olympique Marseille figyelmét is felkeltette, de a spanyolok már csak volt szövetségi kapitánya, Luis Enrique is csak dicsérni tudta a spanyol-marokkó vb-meccs után.

A fiatal középpályás 2018-ban érkezett Franciaországba, akkor még a Strasbourg utánpótláscsapatába, majd két év múlva az Avranches-be igazolt. 2021-ben szerződtette az Angers, ahol eddig minden sorozatot figyelembe véve 47 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken ráadásul 2 gólt és 2 gólpasszt is jegyzett.