Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sporting védőjét szemelte ki a Tottenham! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese szeretné leigazolni a Sporting hátvédjét, Pedro Porrót.

(Photo by Joao Rico/DeFodi Images via Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóhírek szerint Antonio Conte szeretné megerősíteni a Tottenham védelmének jobb oldalát. Erre a célra a beszámolók alapján a Sporting védőjét, Pedro Porrót szemelte ki az olasz mester. A spanyol játékos a Manchester City rendszerének neveltje, hiszen a Gironától került Manchesterbe, ahonnan először a Real Valladolidhoz, majd a Sportinghoz adták őt kölcsön. A portugál csapatnál Porro hamar kulcsjátékossá vált, aminek köszönhetően a 2 éves kölcsönszerződése után végleg meg is vásárolták őt ezen a nyáron 8,5 millió euróért. Nem meglepő módon kiváló teljesítményére több csapat is felfigyelt, a Tottenhamen kívül ugyanis spanyol és olasz csapatok érdeklődéséről is lehetett hallani vele kapcsolatban. A hírek szerint viszont a Tottenham tűnik a legesélyesebbnek a megszerzésére, Conte ugyanis mindenképp szeretne egy jobbhátvédet igazolni a csapatba, akár már a télen is, mivel nincs megelégedve a jelenlegi felhozatallal.

Pedro Porro a Sporting színeiben eddig 92 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a transfermarkt.