Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jürgen Klopp szerint Argentína megérdemelten lett világbajnok

A Liverpool menedzsere a legutóbbi sajtótájékoztatóján a közelmúltban befejeződött világbajnokságról osztotta meg a tapasztalatait…

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

A Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp véleménye szerint az argentin válogatott abszolút megérdemelten nyerte meg az idei világbajnokságot:

“Őszintén minden elismerésem! Tényleg, igazán megérdemelték! Kemény mérkőzés volt és a 80. perctől a legjobb döntő, amit valaha láttam. Láttuk, hogyan ünnepel az argentin csapat és az argentin nép, aztán láthattuk, hogy milyen sokat jelent számukra a győzelem, pláne ilyen nehéz időkben. Sokáig vártak, pár döntőt elveszítettek, néhány pillanatban nem volt szerencséjük. Most Lionel Messiék olyan jól futballoztak, amilyet még életemben nem láttam. Az út, ahogy ő játszik ennyi idősen, az mindannyiunknak segítség lehet, hogy meddig lehet a legmagasabb szinten teljesíteni, szóval nem szabad túl korán bezárnunk a könyvet.”

Az argentin válogatott története során harmadik alkalommal hódította el a világbajnoki címet az 1978-as és az 1986-os sikert követően.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!