Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé az őt gúnyoló kapusról és Messiről is elmondta a véleményét

A Paris Saint-Germain 2-1-es győzelmet aratott a Strasbourg felett a francia bajnokság (Ligue 1) világbajnokság utáni első fordulójában…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

A Paris Saint-Germain francia klasszisát, Kylian Mbappét a mérkőzés után a világbajnokság döntőjének történéseiről is megkérdezték, melyen Franciaország tizenegyesekkel szenvedett vereséget Argentína ellen:

“Nem az én dolgom, hogy hogyan ünnepeltem. Nem pazarolom az időt és energiát ilyen dolgokra. A meccs után sportszerűen gratuláltunk egymásnak” – mondta Mbappé Emiliano Martínez kapcsán, aki az argentinok hazai parádéján egy Mbappé arcképét viselő játékbabával a kezében integetett a buszról a tömegnek.

“Természetesen váltottunk pár szót Messivel a döntő után. Gratuláltam neki a világbajnoki címhez. Tudtam, mennyire fontos neki ez a mérkőzés, de nekem is az volt. Nyilván ez nyomot hagyott bennem, mert nagyon fájt a vereség, de ilyenkor férfinak kell lenni, gratulálni kell az ellenfélnek, és én ezt tettem” – tette hozzá klubtársával, Lionel Messivel kapcsolatban.

A PSG edzője, Christophe Galtier is megosztotta a véleményét arról, hogy lehet bármilyen viszály a két játékosa között: “Nem tudom, mi történt Argentínában, nincs is semmi közöm hozzá. Azt viszont tudom, hogy Messi semmilyen tiszteletlenséget nem követett el Mbappéval szemben. A döntő után kezet fogtak, Kylian pedig példásan viselkedett, Messinek és Lionel Scaloninak, az argentinok szövetségi kapitányának is gratulált. Nincs köztük emiatt semmilyen nézeteltérés.”