Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli ajánlatot tett a vb felfedezettjének megszerzéséért – sajtóhír

Francia sajtóinformációk szerint a Napoli komolyan gondolja a világbajnokságon nagyszerű teljesítményt nyújtó középpályás megszerzését…

(Photo by Mohammad Karamali/DeFodi Images via Getty Images)

A L’Equipe információi szerint az olasz bajnoki listavezető Napoli csapat 25 millió eurós ajánlatot tett a francia Angers vezetőségének a csapat marokkói válogatott középpályása, Azzedine Ounahi megszerzésére.

A 22 esztendős középpályás négy éve Franciaországban futballozik, a felnőttek közt a Strasbourg B csapatában debütált az ötödosztályban, majd a harmadosztályú Avranches labdarúgója, hogy 2021 nyarán kerüljön mostani állomáshelyére. Ounahi a második szezonját tölti az Angers alkalmazásában, ahol eddig 47 mérkőzésen lépett pályára, az idei kiírásban 14 bajnokin jutott szóhoz.

A marokkói válogatottban 2022-ben mutatkozott be, azóta 17 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett a nemzeti csapatban. A világbajnokság negyedik helyezett együttes alapemberének bizonyult, a tornán mutatott kimagasló teljesítményére több csapat is felfigyelt, a hírek szerint a Leicester City is csábítja őt.